KonveGas Sverige AB
Kvalitetssäkring
KonveGas Sverige AB
KonveGas Kvalite Gaskonvertering och referenser

KonveGas utvecklar och anpassar fordon till gasdrift. Vi har en hög kompentes gällande R&D, Engine Control Management och lågserieproduktion. 2008 startades företaget och har sedan dess konverterat tusentals fordon till gasdrift. Detta gör oss som den ideala partnern för A-O.E.M samarbete.  


KonveGas erbjuder följande två produkter till den svenska bilmarknaden för alternativa bränslen:


CNG & LPG konverteringsssystem: Huvudprodukten som erbjuds är CNG (Compressed Natural Gas) och LPG (Liquid Petroleum Gas) system för konvertering från bensin till mer miljövänliga alternativa bränslen. Dessa konverteringssystem uppfyller de strängaste internationella regelverk enligt ECE R110, ECE R115, ISO 15500  och certifikat från TÜV för säker och kvalitetsmässigt hantering av gasfodon.


KonveGas är Certifierad för konvertering till CNG fordon för 11 olika bilmärken och över 90 olika modeller av miljöklass Euro 4, 5, 6 och WLTP.

KonveGas är TÜV-certifierat, något som vi är unika med som konverteringsföretag i Sverige. Detta gör oss som den ideala partnern för A-O.E.M samarbete och eftermarknaden.


Tillsammans med vår partner Landi Renzo erbjuder vi företagets kvalitetssystem inom transportsektorn. Landi Renzo kvalitetssystem är certifierat enligt ISO 9001.


Under 2001 var  Landi Renzo det första företaget i sin bransch att uppnå ISO / TS 16949 certifiering, det definieras med kraven på företagets kvalitetssystem inom fordonsområdet.

REFERENSER

KonveGas Sverige AB,

Hammargatan 13 

352 46 Växjö

Tel. 0470 78 11 80

E-mail: info@konvegas.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera