KonveGas Sverige AB
Gaskonvertering

KonveGas erbjuder följande två produkter till den svenska bilmarknaden för alternativa bränslen:


CNG & LPG konverteringsssystem: Huvudprodukten som erbjuds är CNG (Compressed Natural Gas) och LPG (Liquid Petroleum Gas) system för konvertering från bensin till mer miljövänliga alternativa bränslen. Dessa konverterssystem uppfyller de strängaste internationella regelverk enligt ECE R110, ECE R115, ISO 15500 och TÜV certifikat för säker och kvalitetsmässigt hantering av gasfordon.


KonveGas är Certifierad för konvertering till CNG fordon för 11 olika bilmärken och över 90 olika modeller av miljöklass Euro 4, 5 och 6.

KonveGas är TÜV-certifierat, något som vi är unika med som konverteringsföretag i Sverige. Detta gör oss som den ideala partnern för A-OEM samarbete och eftermarknaden..


Tillsammans med vår partner Landi Renzo erbjuder vi företagets kvalitetssystem inom transportsektorn. Landi Renzo kvalitetssystem är certifierat enligt ISO 9001.


Under 2001 var  Landi Renzo det första företaget i sin bransch att uppnå ISO / TS 16949 certifiering, det definieras med kraven på företagets kvalitetssystem inom fordonsområdet .


KonveGas AB

Hammargatan 13

352 46 Växjö


0470 78 11 81

info@konvegas.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera